Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni

A boci

Stex étterem, ma délután egy óra, parlamenten kívüli pártok találkozója. Ismert nevek és ismeretlenek. A szünetben - eddig bírtam - még elmentem előtt odajött a levezető elnök, és külön örömét fejezte ki ottlétem miatt. Még valakit ért ez a megtiszteltetés: Ángyán József képviselőjét.
Rettenetes volt. A KTI ezekhez képest maga a csúcs. A helyzet az, hogy rosszabb és még rosszabb. Ez a "politikai" kínálat. Már rajtunk kívül, de ez még rajtunk sem látszik.
Készítünk egy beszélgetés-sorozatot. Két rész már elkészült - ma vettük fel, ha megkapom, felrakom ide is, de kizárt, hogy én megnézzem. Magamat nem szeretem nézni, különösen azt a bénázást, amit az elején műveltünk. De aztán belejöttünk. Szegény néző.
Nos, e beszélgetések után mentünk át a Stexbe. Ravasz - ravaszkodó - tekintetek, mindenki a maga pecsenyéjét szeretné sütögetni. Nem kevesen toborzókörúton, jelölteket gyűjtenek, többek között Ángyánék is. Ostobaság ostobaság hátán, nagyon kevés kivételtől eltekintve. Jézus Krisztus neve hallatán már csak kínunkban tudtunk a szemben ülőkkel összevigyorogni. Aztán nekiálltunk kártyavárat építeni söralátétekből.

Ez a ti pártreménységetek, polgártársak. Akik ki akarnak vezetni a kátyúból. Egy régi kis gyermek-barátnőm jutott az eszembe közben, és az a gyermekversike, amit a saját szájíze szerint elferdített.
"Boci, boci megfázott
Varrtam neki nadrágot.
De a boci nem akarta,
Ellenben ágyba fektették."

Bár már fektetnék. De egyelőre nem akarja, mert nem tudja, hogy beteg.
Pedig beteg. Nagyon beteg.

2014. 02. 07.
 

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1