Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni
 
 
E portál első bejegyzése arról szól, hogy Hófehérke mostohájának a tükre egyszer csak Hófehérkét kezdi emlegetni. Ezt a tükröt az idők folyamán annyit tartották az emberek szeme elé, hogy a valóság kimondása, különösen, ha szégyellnivalónak gondolt dologról/eseményről van szó, még a hétköznapi életben is legtöbbször durva sértésnek vagy otrombaságnak számít. Egy férfi nem kopasz, hanem szép magas homloka van, a nőkhöz hasonlóan nem öreg, hanem érett, nem aggastyán, hanem szépkorú, senki nem kövér, csak jól néz ki, és szép feszes a bőre, nem csavargó, csak hajléktalan, nem mocsárrészeg, csak kicsit spicces, a Pusztaszeri úton lakó idős bácsi téglákkal körberakott ponyva alatt tartott, soha nem használt, húsz éves Golfja megkímélt állapotú, kevés kilométert futott autó, első tulajdonostól, a járhatatlan hegyoldalon fekvő putri felújításra szoruló panorámás ingatlan, ősfás környezetben.
A kurtizán nem kurva, hanem ésszel szeretkezik, és a gusztustalan, gazdag öregemberekkel lefekvő egyetemista lány sem az, csak támogatást fogad el gáláns uraktól, hogy befejezhesse tanulmányait.
 
Nem tehetek róla, a támogatásról, akár pályázatokról, akár politikai pártokról van szó, mindig a magukat eladók jutnak eszembe először.
 
Therefore, mondaná az angol, éppen ezért, mi nem támogatást kérünk. Kényszer nélkül két szalmaszálat nem fogunk meggyőződésünkkel ellentétben keresztbe tenni, egyetlen szót nem fogunk kimondani, egyetlen betűt nem fogunk -e portálon sem- leírni: mi annak a lehetőségét kérjük, hogy ezt a szabadságot megőrizhessük és továbbadhassuk.
 
Az emberhez méltó élet és emberhez méltó, párt-független, nem csak nevében önálló Magyarország felépítéséhez kérjük mindenki segítségét.
 
 
 
 

 

                    Gaál Péter
                   
A HMP KORMÁNYZÓJA
 
 
 
 
 
 
 
Személyes ill. csekkes befizetések: „kapcsolat”
 
 
Bankszámlaszám belföldi átutaláshoz:
Helyreállítás Magyarországi Pártja
10401055-50526571-69561000
K&H Bank Zrt.
 
Bankszámlaszám külföldi átutaláshoz:
Helyreállítás Magyarországi Pártja
K&H Bank Zrt.
SWIFT (BIC) code: OKHB HU HB
IBAN: HU33 1040 1055 5052 6571 6956 1000
 
 
Minden iroda-, irodaszer és eszköz, gyűlések megtartására alkalmas helyiség, szállítási kapacitás, sajtós és egyéb kapcsolat, nyomdai munkák elvégzése, személyes közreműködés, egyéb segítség felajánlását /„kapcsolat”/ is köszönettel vesszük.
 

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1