Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni

Teréz anya cigány volt, írja egy cigány barátom (valójában negyedcigány, de balszerencséjére egészen annak néz ki). "Kalkuttai Teréz anya, bár katolikus, ennek ellenére hiszem, hogy egy tiszta szívű, hívő, Istent kereső ember volt. Mindamellett cigány." Albán cigány, írtam én. "Igen, albán cigány. Eredeti lovári. Lókereskedő volt az apja" - folytatta ő.
Én eddig úgy tudtam, hogy Teréz anya Albániában (Szkopjéban) született, és az aromán (vlach) kisebbséghez tartozott, de ettől még nyugodtan lehetett cigány. Szépíteni mindenki szeret, különösen az életrajzírók. Végtére is Iancu de Hunedoara fiának, Sorba fia Vajk havasalföldi vajda unokájának, I. Mátyás királynak se firtatják nagyon a származását, legalábbis NÁLUNK. Aki magyar területen születik, az magyar, és kész. Aki meg albán területen, az albán. Na jó, egye fene, esetleg aromán.

1939. szeptembere végén a német csapatokkal egy hírszerző különítmény nyomult be Varsóba. Parancsnokuk dr. Ernst Bloch vezérőrnagy volt. Bloch tábornok felettesei nem lettek volna maradéktalanul megelégedve a vezérőrnagy lengyelországi tevékenységével, ha... ha ismerték volna. Ő segített ugyanis az akkori lubavicsi hászid rabbinak, Joszéf Jichak Schneersonnak kimenekülni az országból. Nemsokára követte a rabbit tanítványa, egyben második lánya, Chájá Muská férje, Menachem Mendel Schneerson - akit később egyszerűen "a rebbe" néven emlegettek - is. Meg sem álltak Amerikáig: így született meg a New York-i chabad lubavicsi hászid közösség.
Dr. Ernst Bloch segítsége nem volt véletlen. Apja, dr. Oscar Bloch ugyanis zsidó volt, így a tábornok félzsidó. Vastagon a nürnbergi faji törvények hatálya alá esett.
Hogy mégsem, az csak Göring híres kijelentését igazolja: "hogy ki a zsidó, azt én döntöm el". A náci katonai vezetésben HETVENHÉT zsidó származású tiszt-főtiszt szolgált, köztük két tábornagy (legmagasabb rangban Erhard Milch Luftwaffe-tábornagy, Göring helyettese, szintén zsidó apával, Anton Milch-el), nyolc altábornagy, öt vezérőrnagy és huszonhárom ezredes. A magyar második világháborús tisztikarról ne kérdezzen a kedves Olvasó. Mi szerettünk mindig mindent túlteljesíteni, már nem a legkövetendőbb dolgok vonatkozásában. És nekünk még egy Göringre se futotta.

Más tekintetben viszont mi is ugyanúgy működünk. Mátyás királyt már említettem, de a sor elég hosszúra nyúlna a Zrínyiektől Petőfiig, az aradi vértanúk zömétől Bem apóig, Radnótitól a "magyar" származású - országunk nagyobb dicsőségére részben emigrált - feltalálóktól-tudósoktól az írókig. Na jó, Imre Kertész "üdítő" kivétel. Ő elmondta, amit a dologról gondolt.
És CSAK ez a baj vele. NEM A SZÁRMAZÁSA. Hogy nem tartja csukva a száját. Ha ezt tenné, keblére ölelné az egész szittya közösség, Nobel-díjastól, mint tiszteletbeli szittyát. Nemzetiségi hovatartozását a kutya nem firtatná. Akik most ócsárolják, könnyes szemmel olvasgatnák a Sorstalanságot a német megszállás emlékműve alatt, fülhallgatójukban Demjén Ferenc Honfoglalásával. A "ronda zsidó" mára egy kedves lánynévvé szelídült, csak össze kellett vonni az első szótagokat, az eredetre meg a feledés fátylát borítani. Nem pofázni és asszimilálódni. Ennyi az egész. Petőfi már rég halott, hála Istennek, Radnótit meg köztudottan az orosz repülők vagy a német keretlegények géppuskázták le. Olyan szép verseket írt ő is. "Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent..." Tessék egy pillantást vetni a Jobbik keceli alapszervezetének portálján a 2007. 01. 08-i főoldalra.

Ennyi? Azért nem egészen. Rejtőt vagy Szerb Antalt a legkisebb lelkiismeret-furdalás nélkül bevágnák most is egy munkaszázadba, ha...HA NEM BIZONYULNÁNAK A MI KUTYÁNK KÖLYKÉNEK. Onnantól nem Rejtő Jenő és Szerb Antal volnának, csak piszkos zsidók, a nemzet vérszívói. Ha viszont beilleszkednének, akkor legrosszabb esetben találnának nekik egy-egy "árja" apát (anyát, vagy mindkettőt), mint Milch tábornagy esetében, a valódiról meg bebizonyítanák, hogy felszarvazták.
Persze ehhez hasznosnak, híresnek és ismertnek kell lenni. Nem egynek a sok közül. Attól kezdve az ember ember, nem csak statisztikai adat.
És még... SZEMÉLLYÉ kell válni. A döntnökök felé SZEMÉLYESSÉ. Ez a kulcs. Ez a MÁSODIK kulcs. Mint minden valamirevaló páncélszekrénynél. A kettő EGYSZERRE nyit. Velünk van, és hasznos, ez az első, ismerik és ismerjük, ez a második. SZEMÉLYES JÓ BARÁTUNK.
Mi köze lehet a sok zsidóhoz, cigányhoz, volt kommunistához?

És bizony, drága Olvasó, ez a magánéletben is pontosan így működik. Ha haragszom rád vagy semmit nem jelentesz nekem, gondolkodás nélkül elítéllek bármiért, amit a szívemhez közelállóknak elnézek. Bűnös lelkek, dörgi a pap a szószékről villámokat szóró szemmel. Úgy el fognak kárhozni, mint a pinty. "Kedves József, ezt azért nem kellett volna", csóválja a fejét a gyóntatófülke másik oldalán. "Két zabigyerek... mondjál el pár Miatyánkot."

Ugye, nem fog velem kekeckedni senki, kedves nemzetbiztonságis uraim? Akarom mondani Dezsőkém és Tiborkám?

2014. 08. 02.

 

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1