Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni

Tényleg itt az idő egy kis tisztogatásra az ismerőseim között. Igazából hálásnak kell lennem a facebooknak, hogy lehetőséget adott az emberi elme olyan sötét mélységeibe való bepillantásra, mint amelyekről addig ugyan tudtam, néha tapasztaltam is, de nem ilyen töménységben.
A tegnapi chemtrailes-zsidós posztomban olvashatók igen kis és szolid részét képezik. Most épp a menekültek vannak kipécézve, de igazából bárki ki lehet. Sajnos nem találtam meg az egyik újabb gyöngyszemet, de megpróbálom fejből reprodukálni. Egy "jólelkű" hölgy annak a vágyának adott kifejezést, hogy szívesen segítene kerítést építeni. A hozzászólói közül sokan ételt vinnének a munkásoknak (rendőrök-katonáknak), mások járőröznének addig helyettük. - Miért nem engedik? - tette fel a kérdést egyikük. Azért, válaszolta az egyik gonosz idióta, mert amikor majd rátámadnak a kerítésépítőkre a balliberálisok, akkor ők nem tudják megvédeni magukat. Ehhez fegyveres testületre van szükség. Hát a büdös kurva életbe. Előrebocsátom, hogy amikor baloldaliakról fogok beszélni, akkor sem az MSZP-t, sem a DK-t, sem bármelyik, magát baloldalinak aposztrofáló pártot nem értem alatta, hanem azokat, akik pártállásra való tekintet nélkül úgy gondolják, hogy a legnyomorultabbak is emberek, és a társadalom azért van, hogy azokon segítsen, akik maguktól erre nem képesek, illetve arra, hogy egyenlő lehetőségeket biztosítson mindenkinek az önmegvalósításra. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni: PÁRTÁLLÁSRA VALÓ TEKINTET NÉLKÜL. Engem nem érdekelnek a politikai pártok. A HMP csak azért párt, mert csak így ad a törvény lehetőséget a politikába való beleszólásra. Kényszerpárt, fogalmazta meg Hargitay Zoli barátom. Az is csak ideig-óráig. Ameddig el nem éri, hogy Magyarország pártállamból egyszerűen állam legyen. Az én szememben kinek-kinek az ideológiája kinek-kinek a kényszerképzete. Nem a hatalomba való, hanem a baráti asztaltársaságba. Egyéni szociális probléma. Én se vagyok kivétel, de én nem röstellem bevallani. És ha valaki jobbra tanít, mint amit addig gondoltam... de ez már a Heidelbergi Káté. Hagyjuk.

Szóval, a büdös kurva életbe: hány baloldali hajigált Molotov-koktélt és utcakövet a rendőrökre az elmúlt 25 évben? Ami előtte volt, arról ne beszéljünk. Elvégre "rendszerváltozás" volt, ha nem is volt. Hány baloldali lövöldözött békésen alvó nácikra? Hány cigány vert meg nem cigányt azért, mert nem cigány? És még egyszer szeretném, ha a kedves náci és honféltő Olvasó az eszébe vésné: annyiban vagyok baloldali, amennyiben fentebb leírtam. Egyebekben nem, és magamtól a definíciókat sem így adnám meg, de most ez is mindegy. Akkora ésszel, amekkora az említetteknek van, ez már túl nagy fába vágott fejsze volna. Az egyik sötét gazember felháborodott az Amerikai Népszaván, aki Orbánt felbujtónak nevezte. Hát ki a lófasz, ha nem felbujtó, minimum 13 éve? Amit művel, az már rég kimerítette a hazaárulás fogalmát. Hogy miért? Kinek árulta el? Mindenkinek, akitől támogatást kapott. Az összes csatornatölteléknek, az összes haszonleső niemandnak, akit pozícióba juttatott. Nem. Nem sajnálom a félrevezetetteket sem. Aki annyira hülye, vagy annyira csőlátású, hogy bevegye, hogy ami itt folyik, az nem a haza elárulása, hanem a haza megmentése, az megérdemli, amit ez a kormány fog rá zúdítani. Tévedés ne essék: ez az MSZP és DK funkcionáriusaira is vonatkozik. Egyik kutya, másik eb. Ők a közvetlen előzmény. De most nem ők vannak hatalmon. Vagyis, de ne menjünk bele.

Amit leírok, hangsúlyozom ismét, az az én személyes véleményem. Azonban. Pont egy hete az egyik vendégem azt állította, hogy nem lehet megjósolni a politikában semmit. Hát kérem:
"A következő négy év alatt módosulni fog: a médiatörvény, az önkormányzati törvény, a választási törvény, a párttörvény, a határon túli magyarok státusa, beleértve a szavazati jogot, az Alkotmány. ...a polgármestereket a közgyűlések fogják választani, más lesz a szavazatok kiszámítási módja, kisebb lesz a parlament, csökken vagy eltűnik a pártok állami támogatása (a kis pártok elesnek bevételük fő részétől), a Fidesz szavazóbázisa megnő a határon túliak tömegével (kibicnek semmi sem drága). Vagyis a FORMAILAG nem megváltoztatott ún. demokratikus társadalmi berendezkedés talaján létrejön egy pártok felett álló, hivatali ideje alatt kontroll nélküli, hosszú időre konzervált egyszemélyi vezetés." Napló vége, "Választások", 2010. 04. 12. Tessék ellenőrizni. Nem tudok belenyúlni utólag.
Vagy:
"Az állam ugyanolyan élősködő marad polgárai nyakán, mint eddig, ugyanúgy adóbevételekből fogják fenntartani, és ugyanúgy el fogják tékozolni a pénzt, amit annak a struktúrának a kiépítésére kellene fordítani, amely az adóterhek csökkentését lehetővé tehetné. Olcsó kenyér helyett látványpékségek épülnek majd, jó minőségű utak helyett díszburkolatú sétálóutcák, ütőképes hadsereg helyett felújított középkori várak, uszodák és termálvízfűtésű lakások helyett élményfürdők, a sztálinista Alkotmány ünneplésére megrendezett tűzijáték helyett az orbánista Alkotmány ünneplésére megrendezett szupertűzijáték.
EGYETLEN akarat irányít majd mindent, tehát a REND nagyobbnak fog tűnni. Ez sem lesz valóságos: ahogy már mondtam, erőszak és elnyomás tartja csak fent, és teremtőjével együtt előbb-utóbb eltűnik a történelem mélységes kútjának fenekén. Addig azonban sok-sok év leselkedik ránk, tele kudarccal, kétségbeeséssel, hagymázzal, mákonnyal és maszlaggal."
"A Napló után 76. - A közeljövő", 2010. 04. 26.
Meg lehet.

Európa Hunyadi Jánosa. Nem írom le, kit illettek egy perce ezzel a titulussal. Jánosnak János, bár nem az a keresztneve, de nem Hunyadi, legfeljebb Háry. És MÉG Nándorfehérvár ostroma sem valóságos. Semmi nem valóságos, csak a pestis. Ami ebben a pillanatban egyedül őt és a klientúráját látszik elkerülni.
Illegális bevándorlók raboltak Mórahalmon ("Megkezdődött" címmel), a 460. 000 zsidót a zsidók küldték Auschwitzba, nekünk ehhez semmi közünk nincs, sőt, jóformán a németeknek sem, Ukrajnában tenyésztik Európa ISIS-ét (sic!), ukrán-USA zsidó-majmolás, a szovjet zsidók angol parancsra irtották ki a Romanov-dinasztiát, Franci pápa az ördög pápája és az új Lenin, hazafiakra támadtak a cigányok Hernádlakon, a migránsok bezzeg ingyen utazhatnak. Szellemi sötétség a köbön. És persze uszítás, uszítás, uszítás, uszítás.
Kavarog a gyomrom. Undorodom ezektől az emberektől. Akkor is, ha eljópofiztunk néha itt. Hiába tesznek fel pihenésképp naponta egy általuk elkészített csirkepörkölt- lecsó- zöldbabsaláta-képet. Ezekkel nincs mit kezdeni. Nem lehet és nem akarom őket meggyőzni. Ezekkel csak azon a nyelven lehet beszélni, amelyen értenek. Még akkor is, ha attól is kavarog a gyomrom.

A faszba kell annyit finomkodni. Ők sem fognak, drága, naiv Olvasó. Hiszen most sem teszik. Soha nem is tették. És a jövőben sem fogják tenni.

2015. 07. 22.

 

Szerző: 
Gaál Péter

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1