Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni

  

Nyíregyháza mellett született, egy faluban. Apját ötvennégy éves korában elvitte a tüdőembólia, anyja és a testvére most is együtt élnek. Ő korán eljött otthonról: a gimnáziumi évek alatt kollégiumban lakott, majd amikor felvették Debrecenbe a gyógyszerészkarra, szintén. Egy félévet járt, majd otthagyta az egyetemet, és kiment Németországba bébiszitternek. Úgy-ahogy megtanult németül, mindenesetre egy középfokú nyelvvizsgát letett belőle. Kicsit kacérkodott a pszichológia szakkal, de a felvételire már nem ment el. A szüzességét huszonnégy évesen egy alkoholista vette el, három évig ezután együtt árultak újságot Budaörsön, majd szakítottak. Nagyjából ekkor döntötte el, hogy semmi nem érdekli már az életében. A vér szerinti családján kívül soha nem lakott senkivel, azt is egy kezén meg tudja számolni, hányszor aludt át egy egész éjszakát férfi társaságában. A rémálmok gyerekkora óta kísérik, mostanában legtöbbször az apja jelenik meg bennük. Már álmában is tudja, mikor jön a kritikus pont, akkor kiáltozni kezd, és erre felébred.
Másfél éve van egy szeretője. Ő most töltötte be a huszonkilencet, a szerető -közgazdász doktor- a hatvankettőt. Néha hónapokra eltűnik, de aztán újból előkerül. Megnevettet - mondja, és napirendre tér a dolog fölött.
Most is újságot árul, csak másutt, a szerető is a vevői közül került ki. Ha van ideje, olvasni azért szokott, leginkább francia irodalmat.
 
Sem a jelennel, sem a jövővel nem foglalkozik. Nem ad senkinek semmit, és nem fogad el senkitől semmit.
 
Csak a rémálmok maradtak neki: azoktól nem tud szabadulni.
 
 
2010. 10. 07.
 

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1