Helyreállítás Magyarországi Pártja


 

Habena Imperium Coniunctio Spes Obsisto Sepelio

Habena
Kormányozni
Imperium
Uralkodni
Coniunctio
Egyesíteni
Spes
Reményt adni
Obsisto
Szembeszállni
Sepelio
Végetvetni

 

 

a félműveltség. Igazából félműveltségnek se mondanám, csak adatok szelektív és értelem nélküli, előítéletes csoportosításának. Nem szoktam neveket kiírni, most mégis megteszem, lustaságból és tanulságképpen. Lustaságból, mert túl hosszú volna idemásolnom - ez részben praktikum is, mert nem szeretitek elolvasni, ha meghaladja a két sort, evégből még így se nagyon fogjátok szeretni ezt -, ami a tanulságot illeti, döntsétek el magatok.

Tóth Ferenc ügyvéd barátom (ez olyan bulgakovi "barátom", lásd Jesua-Ha-Nocri titulusait, ismerőseim között, ameddig nem törli magát), a menekültek hivatott szakértője szokásos posztjai egyikében feltett valamit a facebookra, melyre reagált egy bizonyos Kocsány Erika. Mivel az ismerőseim posztjai megjelennek a lapomon, akarva-akaratlan néha elolvasom őket. És ha olyanom van - lásd lustaság, biztos amikor magamtól más nem jut az eszembe - néha nem hagyom szó nélkül. Ha vagy akkora orbitális ostobaságról van szó, amit nem lehet, vagy akkora veszélyes és orbitális ostobaságról (legtöbbször az utóbbiról).

 

Kiemelném a hölgy állításaiból az elsőt. "Csak kb. 200ezer év a fizikai lemaradás a feketék esetében. Hosszú, majomszerű végtagok, fogazat előreálló felső állkapocs (majomperem), koponya és agyi anatómia. A civilizációs lemaradás pedig kőkorszakbeli." Ilyenkor az ember azt gondolja, hogy mégis létezik időgép, és nyolcvan évvel korábbra repítette, egyenesen a jó (szintén Jesua-Ha-Nocri jelzője) dr. Josef Wastl náci antropológus laboratóriumába. S utána rögtön az apartheid Dél-Afrikájába, ahol én is jártam, még éltek a hagyományok, mert csak egy évvel volt Mandela hatalomra kerülése után. "A négert ki lehet hozni a bozótból, de a bozótot nem lehet kihozni a négerből." "Ezek az élőlények Afrikában éppenhogycsak a Homo Sapiens fajba sorolhatók hatalmas jóindulattal", folytatja a drága hölgy. Vagy oda, vagy nem oda, válaszoltam. Nincs olyan, hogy "nincs nyitva, mert éppenhogycsak nyitva van". Persze nem ártott volna előtte egy kis biológia studírozása, mert akkor tudhatná, hogy nem csak a Homo sapiens (így írják) fajról van szó, hanem a Homo sapiens sapiens alfajról, amely mellett egy másik (kihalt) alfaj még biztosan volt (a Homos sapiens idaltu). A másik (lehetséges) alfaj a Homo sapiens neanderthaliensis, a neandervölgyi ember, amelyről újabban feltételezik, hogy nem halt ki, hanem egyszerűen belekeveredett a másik alfajba, és együtt alkotják a modern embert. Ráadásul a keveredés nem Afrikában történt, hanem Európában és Ázsiában, amit a mai genetika egyértelműen ki tud mutatni, ki is mutatott. (Volt egy második keveredés is, de sajnálatos módon ez sem Afrikában, hanem szintén Ázsiában történt.) A levelezés többi részét már tekintsétek meg Ti, ha akarjátok.

 

Nem csak a nézetek miatt írom ezt a cikket. Azok olyanok, amilyenek. Van egy - nyilvánvalóan - kőkorszaki szinten tartó ország, amely előszeretettel nevez ki vezető pozíciókba (nem rendszertanilag) félmajmokat. Ezeknek a félmajmoknak az őseit százötven éve még többnyire valóban félmajmi sorban tartották, és további száz év kellett, hogy legalább lehetőséget adjanak nekik fenti állítások cáfolatára. Attól kezdve addig, ameddig egy félmajom lett az USA elnöke, nem kétszázezer, hanem ÖTVEN év telt el. Hangsúlyozom, nem a SZELLEMRŐL van szó, mert azt lehet vitatni, hanem az értelmi képességekről. A félmajomságról. A Cesare Lombroso munkásságán alapuló kriminalizálás egy kis pökésnyire van csak. Bonyolítani sem kell. Végtelen egyszerű a történet, elég hozzá a bőrszín. Még mielőtt a hölgy felróná nekem, van szerencsém mind Julius Evola, mind László András idevonatkozó nézeteit ismerni (abban már nem vagyok bizonyos, hogy ő is ismeri ezeket). Az ember bőre fehér. Akié nem fehér, az valami más. Lemuri származék, homo-animal-daimon keverék, szemben a hüperboreus (északi) embertípussal. Legmagasabb pozíció az észak, legmagasabbrendű irány a dél. Hogy kicsit villogjak Istennek e szerencsétlen teremtményei előtt, akik ilyeneket állítanak, mint amit idéztem. De, hangsúlyozom, a szellem és a mentális képességek, az kettő. Mindenesetre, ha a felsőbbrendű, abszolút fehér bőrű emberre lennétek kíváncsiak, tekintsétek meg Bobos Viktor lapját. Volt egy másik is, amin szenvedélyesen náciellenes traktátumok (ostoba) halmaza volt olvasható, rengeteg lájkolóval, gyanús is volt, meg is kérdeztem Szele Tamás barátomtól, ő el is mondta, amit elmondott, s tegnapra az az oldal megszűnt, maradt a - szerintem - eredeti, eredeti gondolatokkal. Úgyhogy vigyázzatok, csak csínján a lelkesedéssel.

 

Ezt a cikket azért is írtam, mert ha végigkövetitek a javasolt kommenteket, oda-vissza, látni fogjátok, hogy megy át a "tudományos" gondolkodás ismeretek nélküli vagdalkozásba. A hölgy kiemelte - másra nem futotta neki - a teológiai végzettségemet, erről van valami homályos elképzelése, amit kiegészített saját fantáziájával és közhelyekkel, majd egész egyszerűen megfeleltetett velem. Ha hozzátesszük antropológiai nézeteit is, előttünk áll Adolf Hitler világképe és a mai magyar kormánypártok technikája. Isten ments, hogy a kettőt egy kalap alá vegyem, már csak azért sem, mert Hitler minden valószínűség szerint hitte is, amit mondott és írt. Babonás mivoltomra szintén a teológiából következtetett, úgy képzelvén, hogy azt hirdetem, hogy egy kaporszakállú bácsi teremtette a világot 4000 (sic!) évvel ezelőtt. Mindez persze nem zavarta az "Istenmorzsák" oldal propagálásában, benne Böjte Csaba gondolataival. Hát kérem, Orbán mester munkássága nem volt hiábavaló. Mikor mit célszerű mondani. Kezdik megtanulni a receptet. Vona mester már csak a feltét.

 

 

2016. 03. 21.

 

Szerző: 
Gaál Péter

Who knows, who cares for me?

A mi igazságunk nem a jobboldal vagy a baloldal igazsága!

 

 

A mi igazságunk, a PRÉDA igazsága!

"Viribus unitis" egyesült erővel

Politika-társadalom-ember | A hazugság messze eljuttat, de vissza sohasem. (közmondás)

Vallás-hit-filozófia | "Csak egy hősiesség van a világon: olyannak látjuk a világot, amilyen és szeretjük." (Romain Rolland)

Élet-lélek-gondolat | Amit nem fog kezed, szád hiába várja. (közmondás)

Írások

Kommentek:

Archív-írások 1